Kålpudding

  • 1 litet vitkålshuvud (ca 1 kilo)
  • smör att steka i
  • 1-2 dl vatten
  • 2 msk sirap
  • salt
  • 450 g blandfärs
  • 1 ägg
  • 1 dl vatten
  • salt & vitpeppar

Hacka vitkålen i QickChef III  
Bryn kålen med sirap i Stekpannan tills den blir mjuk. 
Blanda färs, vatten, ägg och kryddor till en lös smet i QuickChef 
Lägg hälften av vitkålen i botten av UltraPro, bred på köttfärsröran och sedan toppa med resten av vitkålen.
Grädda i ca 45 minuter på 175 grader.
Servera med lingon, potatis och gärna lite brunsås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0