Chokladmaränger
1,25 dl äggvita
2,75 dl socker
50 g mörk choklad
Dela äggen med hjälpredan ner äggvitorna i Bake-to-basic måttomix
(mina ägg var väldigt små så det gick åt 4 ägg)
blanda i sockret
fyll Bake-to-basic Probaking med hett vatten
sänk ned måttomix i vispkransen och vispa med elvisp samtidigt som socker och äggvita värms till drygt fingervarmt
Smält chokladen i MicroPlus kannan
Vänd ner chokladen försiktigt i äggsmeten
Klicka ut smeten på Silikon bakunderlag
Grädda i ugn 130 grader i 60 minuter
2,75 dl socker
50 g mörk choklad
Dela äggen med hjälpredan ner äggvitorna i Bake-to-basic måttomix
(mina ägg var väldigt små så det gick åt 4 ägg)
blanda i sockret
fyll Bake-to-basic Probaking med hett vatten
sänk ned måttomix i vispkransen och vispa med elvisp samtidigt som socker och äggvita värms till drygt fingervarmt
Smält chokladen i MicroPlus kannan
Vänd ner chokladen försiktigt i äggsmeten
Klicka ut smeten på Silikon bakunderlag
Grädda i ugn 130 grader i 60 minuter
Kommentarer
Trackback