Jordgubbsfromage

Jordgubbsfromage

4 äggulor

¾ dl socker

4 dl vispgrädde

6 gelatinblad

1 msk apelsinsaft

korn av 1 vaniljstång

400 gr jordgubbar

 

Blöt upp gelatinbladen i kallt vatten.
Mixa jordgubbarna till puré.
Vispa äggulorna vita med socker och vanilj.
Vispa grädden fast.
Blanda äggmassan med purén.
Vänd i vispgrädden i jordgubbsblandningen.
Smält gelatinbladen med apelsinsaften.
Vänd det lätt avkylda gelatinet i jordgubbsskummet.
Häll fromagen i Trollformen och ställ den i kylen i 4 timmar.
Vänd över på Trollformens serveringsfat och dekorera med frukt eller vispgrädde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0