Bärpaj

Ingredienser

Pajskalet:
3 dl vetemjöl
150 smör
1 tsk bakpulver
1 dl socker

Fyllning:
2 dl creme fraiche
1-2 dl bär
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1/2 dl socker (1 dl till sura bär)

Gör så här

Smält smöret i MicroPluskannan 
Rör ner de torra ingredienserna
Tryck ut pajdegen med handen så att det bildas en liten kant ytterst i Silikon Pajform

Rör ihop creme fraiche, ägg, vaniljsocker och socker.
Tillsätt bären sist och häll ut i formen.
Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.

Den är god som den är både ljummen och kall men kan även serveras med glass eller vaniljsås

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0