White Christmas

White Christmas                                ca 60 bitar

Produkter att använda:

T chef series Universalkniv

Skärbräda

MicroPlus kanna

Degskrapa

Silikon degunderlag

 

 


250 g                   Nougat

1½ dl                  Kokos

200 g                   Vit choklad

 

 

Dela nougaten i ca 60 bitar som rullas till kulor i kokos.

Tryck gärna lite grann, så att kokosen fastnar bättre. Ställ kallt.

 

Smält chokladen i MicroPlus kannan – var observant på att choklad smälter från insidan och ut,

så att du inte bränner den!

 

Doppa de kokosrullade nougatkulorna i chokladen med hjälp av tex 2 gafflar,

lägg de chokladdoppade kulorna på Silikon degunderlag och ställ allt kallt för att stelna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0