Tupperwaresockerkaka

Tupperwaresockerkaka

75 g smör

2 ägg, ej alltför stora

1 dl socker

1/2 krm salt

Lite citronsaft, flaska går bra

1 1/2 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

1 msk kakao

Cocos/ströbröd att strö kannan med

Smält smöret i 1509 Micropluskannan.

Vispa ägg och socker pösigt gärna i 571 SpeedyChef.

Blanda ner resterande ingredienser och häll sist ner smöret. Smörj kannan med 570 Silikon Pensel och strö den med Cocos/ströbröd.

Häll ner smeten och grädda på full effekt med locket på i ca 2 till 3 min. Testa med en sticka att den är klar.

Detta recept är framtaget för Microplus kannan men även denna får bättre konsistens om den gräddas i silikonform som läsaren Alexandra påpekade till Chokladkakan.
Tack för tipset Alexandra!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

hahaha var så lite så. som gammal säljare är ja ju lite lätt tupperware-skadad :D ses v.42

2009-09-25 @ 16:46:30
URL: http://iamalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0