Nötkaka med kanelchokladtryffel

Nötkaka med kanelchokladtryffel

 

1½dl malda hasselnötter (ca ½påse)

75g smält margarin

3ägg

2½dl vetemjöl

2dl socker

 

tryffel

200g mörkchoklad

½dl grädde    

½-1tsk kanel

 

Mal nötterna i multikvarnen. Smält margarin i micropluskannan.Tillsätt mjöl socker och ägg och hasselnötter.Rör till en jämn smet. Häll upp i silikonpajform.Grädda i 200grader ca 17 min.

Koka upp grädden i microkannan på högsta effekt i ca 45 sek. Tillsätt den hackade chokladen. Rör tills smeten är jämn.Smaksätt med kanel. Låt svalna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0