Hallontryffel

 

Ingredienser (19 st.)

250 gram blockchoklad, mörk
125 gram hallon
0.5 dl hallonsaft
1 dl grädde
3 msk strösocker

Gör så här

  1. Montera 1408 Grov Rivsats i 1406 Multikvarn och riv chokladen eller hacka den med kniv.
  2. Blanda övriga ingredienser i en liten kastrull och låt koka 15 minuter på svag värme.
  3. Sila och fortsätt koka tills det reducerats till 1/5 dl.
  4. Rör ned chokladen med 569 Liten degskrapa i den varma hallontryffeln och rör tills allt smält. 
  5. Fördela smeten i silikonform 19 toppar.
  6. Låt stelna svalt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0