Gravity News V 37

Gravity News V37

Hej konsulenter!!!

 

Det händer mycket nu inom Tupperware så jag kände att jag kanske skulle ta och plita ned några rader, en liten uppdatering så att säga.

 

Detta händer den närmaste perioden.

 

Dateringar:

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, det är ju grunden i vår verksamhet.

 

Vi satsar på att få med oss nya demo in i V 39 samt vidare in i oktober.

 

En fantastiskt snygg värdinnegåva presenterades på senaste veckoträffen, en Columbus i svart med lavafärgad rand, grattis till Sandra som vann den och steg 2 på värdinnestegen, totalt 4 stycken (jag har fortfarande plånboken öppen).

Anna-Lena lottade ju ut detta på alla ordar som var på 3000:- eller mer i V 34.

 

Vi går nu in i V 37 som ju är en aktivitetsvecka där vi kan jobba oss till helt nya produkter. Ni har fått flyers på vad ni kan få och jag antar att ni satt upp ett mål.

 

Arbeta med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, det höjer garanterat demosnittet.

 

Detta gäller i veckorna framöver:

Kvartetterna kommer tillbaka som VG i V 31-39 så boka de värdinnor som valde dem i V 11 och 16 så de kan bygga ut sin samling. OBS! Vecka 35-39 så är det bara 2,6 l som är tackgåva. I vecka 37 finns ju också möjligheten för alla våra gäster att köpa dem i set om 3 eller 9.

 

Veckorna 35-43 gäller FridgeSmart 3,6 liter som tackgåva, lägg märke till att värdinnestegen är omgjord, lägsta steg är numera 3000:-, på 3500:- (steg 2) kan värdinnan få ytterligare 3 st FridgeSmart, ett bra sätt att få värdinnan på att höja sitt demosnitt. Alltså jobba med gästlista och värdinnestegen.

 

I V 37 finns en riktigt bra morot för våra värdinnor vid en försäljning på 4000:- eller mer, termos 1 liter + Momento set – gräddkanna, sockerskål och mjölkskummare i vitt och chili, se till att värdinnorna/värdarna jobbar på detta.

Alla gäster får en Multibägare denna vecka.

 

Nu till V 39

Vi har fått ett nytt verktyg att boka på till V 39, alla gäster får en minirundlett 6 dl, se tidigare utskick via mejl från mig (lagret).

Vi säljer en helt ny produkt till specialpris, KombiSmart en vidareutveckling av Kombi Kyl 7 dl med galler och ett kylelement.

 

Vi själva har möjligheten att köpa en termosmugg 1 st/demo för 49:- den kan säkert vara bra att ha i framtiden.

 

Vi startade en ny poängjakt på senaste teammötet, den går från vecka 35-53 och ställningen efter en vecka är:

 

Poängjakten V 35-53:

Sandra Åberg 4 Poäng

Jenny Bard 4 poäng

Gunnel Åberg 3 Poäng

Gunila Carlsson 3 Poäng

Eva Tollander 1 Poäng

Jane Sjöblom 1 Poäng

 

Rekrytering:

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

OBS!!! Rekryteringskampanj i veckorna 34-36 och 37-39 där man får fina gåvor.

 

Kom ihåg 3 av 5, en datering - ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar.

 

Det är veckoträff i Norrköping (Träffpunkten) onsdag 16:e september, då presenteras oktobers erbjudanden. Det blir också nedräkning för våra värdar/värdinnor under V 37 så bjud med dem till träffen och givetvis andra gäster ni träffar som är intresserade. För värdinnenedräkningen så ta med bankpåsen det är den summan som räknas.

 

 

Nytt teammöte blir det den torsdagen den 1:e oktober kl. 19.00 hemma hos mig i Klocket. Det blir nedräkningar för september samt lite tilltugg. Ta med ett glatt humör och bjud gärna med några gäster som kan tänkas vara intresserade va att veta mer om Tupperware.

Nu ger vi järnet i V 37 och förstås vidare i september.

 

Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724

 

YES! – Your Everyday Success!

Kent


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0