Ugnsbakad torskfilé

Ugnsbakad torskfilé

Ingrediense
4 pers

" fänkål (ca 600 g) eller vit sparris
4 små lökar
1 msk olivolja
150 g bacontärningar
2 tomater
8 torskfiléer
salt och peppar
1/2 tsk limeskal

förvärm ugnen till 170 grader

Skölj fänkålen och skär den grovt på Skärbrädan.
Skala löken och hacka den i Mini Quick Chef.
Lägg grönsakerna i Ultra Plus 3 l. och blanda dem med olivolja.

Stek bacontärningarna i en panna och häll av fettet.
Skär tomaterna i tärningar och fördela dem och bacontärningarna ovanpå grönsakerna i Ultra Plus
Blanda väl med Rörskeden.

Lägg filéerna ovanpå grönsakerna och strö salt, peppar samt limeskal, rivet på Bake-to-Basics Rivjärn.
Lägg lock på och tillaga torsken i 170 grader i ca 15 minuter, eller tills fisken är genomstekt.

Servera med ris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0