Söta Snöbollar
Söta Snöbollar (25 st)
25 g nougat,
200 g marcipan,
150 g vit choklad,
50 g kokosflingor
• Skär nougaten i små tärningar.
• Rulla kulor av marsipanen med en nougattärning i vardera.
• Lägg chokladen i MicroPlus Kanna 1 l och smält den försiktigt i mikrovågsugnen vid max 800
20 sek åt gången: Rör i chokladen efter 20 sek, tillbered i 20 sek till om nödvändigt o s v.
• Sänk ner marsipankulorna i chokladen med hjälp av en tandpetare så att de täcks helt. Lyft upp
dem och låt överflödig choklad droppa av. Lägg kulorna på Bake-to-Basics Degunderlägg.
• Rulla kulorna i kokosflingor med hjälp av en gaffel.
• Lägg de färdiga snöbollarna i kylskåp i KombiSmart med kylelement och låt dem stelna helt före servering
Kommentarer
Trackback