Söta Snöbollar

Söta Snöbollar (25 st)

25 g nougat,
200 g marcipan,
150 g vit choklad,
50 g kokosflingor

• Skär nougaten i små tärningar.

• Rulla kulor av marsipanen med en nougattärning i vardera.

• Lägg chokladen i MicroPlus Kanna 1 l och smält den försiktigt i mikrovågsugnen vid max 800

20 sek åt gången: Rör i chokladen efter 20 sek, tillbered i 20 sek till om nödvändigt o s v.

• Sänk ner marsipankulorna i chokladen med hjälp av en tandpetare så att de täcks helt. Lyft upp

dem och låt överflödig choklad droppa av. Lägg kulorna på Bake-to-Basics Degunderlägg.

• Rulla kulorna i kokosflingor med hjälp av en gaffel.

• Lägg de färdiga snöbollarna i kylskåp i KombiSmart med kylelement och låt dem stelna helt före servering


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0