Nudlar med marinerad oxfilé

Nudlar med marinerad oxfilé

ingredienser:
4 pers

1 scharlottenlök
250 g champinjoner
2 pakrika
2 msk olja
500 g oxfilé i strimlor
1 dl mjöl
1 tärning oxköttbuljong
17ja
1 vitlöksklyfta
1 msk flytande honung
1 dl vatten
salt och peppar
150 g böngroddar

Skär scharlottenlöken i tärningar. champinjonerna i skivor och paprikan i stavar.
Lägg ner i UltraPlus 3 liter och tillsätt olja.
Blanda samman med rörskeden, sätt lock på och tillaga 5 min i microvågsugn på 750 W.
Lägg köttet i Bake-to-Basic Vispskål 3,5 l.
Strö över mjöl och blanda

Smula buljongtärningen i Snabb Shaker och tillsätt soja, pressad vitlök, honung, vatten, salt och peppar.
Sätt lock på, skaka ihop blandningen ordentligt och häll över det strimlade köttet.

Tag UltraPlus ur microvågsugnen och tillsätt köttet med blandningen från Snabb Shakern samt böngroddarna.
Rör ihop med Rörskeden.
Sätt lock på och tillred i microvågsugnen i 15 min på 750 W.
Hacka 1 paprika fint och fördela som dekoration över rätten.
Låt rätten dra i 5 minuter före servering

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0