Matmuffins
Matmuffins
Ingredienser:
4 ägg
2 dl lättyoghurt
50 g margarin
6 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Fyllning:
½ rödlök
½ broccoli
soltorkade tomater
gröna oliver
fetaost
Produkter: MicroPluskannan, Mini QuickChef, Mått och Mix, Snabb Shaker, Bake-to-Basic Vispskål, Silikon 7 Muffins alt. Silikon Brödform
Muffinsfyllningen:
4 ägg
2 dl lättyoghurt
50 g margarin
6 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Fyllning:
½ rödlök
½ broccoli
soltorkade tomater
gröna oliver
fetaost
Produkter: MicroPluskannan, Mini QuickChef, Mått och Mix, Snabb Shaker, Bake-to-Basic Vispskål, Silikon 7 Muffins alt. Silikon Brödform
Muffinsfyllningen:
- Skölj broccolin och koka den mjuk i MicroPluskannan.
- Hacka oliverna i Mini QuickChef.
- Dela fetaosten i mindre bitar, och gör det samma med de soltorkade tomaterna.
- Hacka löken i Mini QuickChef.
- Fräs löken i stekpannan tills den är mjuk.
- Vispa ihop ägg och yoghurt i Mått och Mix.
- Mät upp vetemjölet, salt och bakpulver i Snabb Shaker.
Häll upp i Bake-to-Basic Vispskål. - Blanda ihop allt och rör ihop smeten.
- Häll i broccolin, löken, oliverna och de soltorkade tomaterna i smeten. Klicka i Silikon Muffinsform
(eller Brödform), grädda i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter.
Kan även gräddas i microvågsugn men får inte samma bruna gräddning.
Kommentarer
Trackback