Bruten Choklad och havrekaka


Bruten Choklad och havrekaka

Ca 15 bitar

Ingredienser:
150 g Mörk blockchoklad
125 g smör
3 dl havregryn
1,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ägg
0,75 dl socker

Produkter: Kockkniv, Bake-to-Basic Vispskål, Micropluskanna, Silikon Bakunderlag, Degskrapa

Gör så här:

  • Mät upp havregrynen i Bake-to-Basic Vispskål.
  • Hacka chokladen i bitar med Kockkniven.
  • Smält smöret i MicroPluskannan och häll över havregrynen. Låt stå i någon minut.
  • Blanda i resten av ingredienserna.
  • Bred ut på Silikon Bakunderlag på plåt ca 2 cm tjockt.
  • Baka i ugn på 200º i ca 20 minuter.
  • Låt svalna och bryt sedan i bitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0