Kladdkaka

Chokladdröm (bakad i Silikonform Rund 2,4 lIngredienser för 6-8 personer

200 g mörk choklad
200 g smör
2 1/4 dl socker
6 ägg
1 tsk vaniljsocker
1/4 dl mjöl

• Hacka chokladen. Lägg choklad och smör i MicroPlus Kannan och smält i mikrovågsugn.
• Vispa socker och ägg i Mått och Mix. Tillsätt chokladblandningen, vaniljsocker och mjöl och blanda smeten.
• Häll smeten i Silikonform Rund och grädda i 22 min i en förvärmd ugn i 190°C.
• Ta ut kakan ur ugnen. Den ser inte färdigbakad ut i mitten, men det är helt normalt. Låt kakan svalna helt innan den tas ut ur formen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0